Transferi

Nakon sastanka s Leonardom Neymar zatražio transfer

16.07.2019.
u 10:42

Neymar se jučer priključio pripremama PSG-a za novu sezonu nakon što je zakasnio na njih čak sedam dana, zbog čega je kažnjen s oko 400 tisuća eura. Tom kaznom samo su pojačane špekulacije o njegovom povratku u Barcelonu.

Nakon što je jučer prošao liječničke preglede i odradio prve treninge, Neymar se sastao s Leonardom, sportskim direktorom PSG-a, kako bi razjasnio svoj status u klubu. Sky navodi da je sastanak završio tako da je Neymar zatražio odlazak iz Pariza.

Doduše, Brazilac nije specificirao u kojem klubu želi nastaviti karijeru, ali priča o transferu u Barcelonu razvila se do te mjere da bi bilo koji drugi klub bio ogromno iznenađenje.

Leonardo ga je, kako piše Sky, pokušao nagovoriti da se predomisli i ostane, ali nakon dugog sastanka Brazilac je donio odluku. Posebno je to težak udarac za PSG nakon što je odlučio riskirati ugled kako bi ga nagovorio na ostanak, a on je hladno odbio. Očekuje se da bi Barcelona do kraja prijelaznog roka trebala odgovoriti na Neymarov vapaj i poslati ponudu koja bi trebala biti sastavljena od novca i jednog njihovog igrača. Nije poznato koji igrač bi trebao biti ponuđen kao dio dogovora, ali kao najrealnija opcija čini se Phillipe Coutinho, koji se nije snašao u Barceloni nakon dolaska iz Liverpoola.

Naravno, uvijek postoji šansa i da PSG odluči odbiti sve ponude koje dođu za Neymara kako bi mu poslao poruku da ga ne može ucjenjivati, ali imajući u vidu kakav bi to utjecaj imalo na svlačionicu, puno je vjerojatnije da će ga pustiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije