Trener igrača Zrinjskog Vinko Marinović pred gostovanje sa Zvijezdom

“Napad Zvijezde može svakoj momčadi u ligi napraviti probleme”

nogomet
Foto: Stojan Lasić
18.04.2015.
u 10:14

Plemići neće imati puno sluha za tešku situaciju zadnje momčadi lige. Nastojat će ostvariti pobjedu kojom bi ostali u utrci za naslov

Nogometaše Zrinjskog očekuje utakmica kod fenjeraša. Plemići će danas (16.30 sati) u Gradačcu kod Zvijezde nastojati ostvariti novu pobjedu, nastojat će se izboriti s teškim ritmom utakmica i umorom.

Težak ritam

- Zvijezda se grčevito bori za ostanak u Premijer ligi BiH i možda je ovo za njih jedna od posljednjih prigoda za ostanak, s druge strane, i nama su bodovi neophodni u borbi za naslov . Očekuje nas jako teška utakmica jer igramo u napornom ritmu srijeda - subota. Teren u Gradačcu također nije najkvalitetniji, a poslije Bijeljine imamo i najduži put na gostovanje - kazao je na jučerašnjoj konferenciji za medije šef stručnog stožera Zrinjskog Vinko Marinović. Težak ritam prisilio je struku na rotiranje, što zbog ozljeda, što zbog izbjegavanja umora. Stojkić će propustiti i ovaj susret zbog predostrožnosti, a neki su se igrači ciljano poštedjeli u prethodnim susretima pa bi današnji sastav mogao izgledati ovako: Dujković - Blaić, Graovac, Radeljić, Stojkić - Muminović, Radulović, Đurić, Todorović, Simeunović - Nikolić.

- Stojkić bi možda i bio spreman za ovu utakmicu, ali najviše zbog predostrožnosti ga nećemo koristiti. U sastav se vraća Todorović. Preferiram to da igrači igraju na svojim prirodnim pozicijama, tako da on i Crnov ne bi trebali početi zajedno od početka. Najveći problem je sa zadnjom linijom koja stjecajem okolnosti mora najviše igrati, ali kad prođemo ovu utakmicu, nastojat ćemo cijeli kadar dobro odmoriti - obrazložio je Marinović. O svom novom protivniku šef struke Zrinjskog je govorio s oprezom.

Opasan napad

- Zvijezda u napadu ima dobre igrače poput Diatte, Stojanova i Ordagića koji svim momčadima mogu napraviti probleme. Najslabiji dio momčadi je obrana, budući da primaju puno golova. Nadam se da ćemo postići pogodak ili dva i doći do bodova u Gradačcu - dodao je trener plemića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?