Liga mjesnih zajednica Čitluk

Nastup u velikom finalu izborili Dobro Selo i branitelj naslova MZ Međugorje

11.08.2017.
u 08:00

Sve je poznato: u završnici ovogodišnje MNL MZ općine Čitluk igrat će momčadi Dobrog Sela i višestrukog branitelja naslova Međugorja. Odluka o tome „pala“ je u spektakularnim poluzavršnim susretima Dobro Selo - Donji Hamzići i Međugorje Krehin Gradac, koji su pred 2.500 vatrenih navijača odigrani na ŠRC Jakerovac u Krehin Gracu.

Užitak za gledanje

Prvi poluzavršni susret između tradicionalno snažne momčadi Dobrog Sela i isto tako čvrste i kvalitetne ekipe Donjih Hamzića predstavljao je pravi užitak za gledatelje kao da se radilo o završnici. Uz gromoglasno bodrenje pristiglih gotovo svih pučana iz te dvije mjesne zajednice, obje su ekipe od početka odmah krenule s ubojitim napadima. Igrač Dobrog Sela Nikola Bevanda je pogotkom u 13. minuti doveo momčad u vodstvo. Nije ni slutio da će to biti jedini pogodak na utakmici. Kako se i očekivalo, drugi susret između višestrukog branitelja naslova lige MZ Čitluka i Lige Hercegovine - kvalitetne momčadi Međugorja i trostrukog pobjednika Lige MZ Čitluka - jake domaće ekipe Krehin Graca, bio je prava poslastica za gledatelje. Uzbuđenje je počelo već u 2. minuti kada je do sada najbolji strijelac Lige Matej Pehar doveo Krehin Gradac u vodstvo 1:0. Brza i kvalitetna igra Krehin Graca nastavila se, ali je na visini zadatka bio vratar Međugorja Nikica Šego koji je čudesno branio svoju mrežu. Upravo njegovom zaslugom Međugorje je u 26. minuti izjednačilo na 1:1 jer je njegova ispucana lopta izravno završila u mreži Krehin Graca što je šokiralo domaće navijače. Samo minutu kasnije opet se iskazao fantastični domaći strijelac Matej Pehar koji je svojim drugim pogotkom doveo Krehin Gradac u novo vodstvo od 2:1. Iskusni igrači Međugorja nisu se predavali, krenuli su s napadima i pogotkom Marka Vlahe izjednačili na 2:2. Više uspjeha u izvođenju šesteraca imali su iskusniji igrači Međugorja koji nisu imali ni jedan kiks, a njihov fantastični vratar Šego od četiri je zaustavio čak dva šesterca Krehin Graca i postao heroj utakmice čime je Međugorju osigurao još jedan u nizu nastupa u završnici.

Završnica u nedjelju

Kažimo i to da će se susret za 3. mjesto između Donjih Hamzića i Krehin Graca igrati u nedjelju, 13. kolovoza u 21 sat na ŠRC Jakerovac u K. Gracu, a odmah potom s početkom u 22 sata na istom ŠC održat će se i spektakularni završni susret između Dobrog Sela i Međugorja kada se očekuje rekordan broj gledatelja. Tada će se odlučivati koja će od te dvije momčadi osvojiti laskavi naslov pobjednika Lige i općinu Čitluk dostojno predstavljati na predstojećem završnom natjecanju općinskih pobjednika u Širokom Brijegu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije