198 ozlijeđenih

Navijači Bayerna napali dijete i slijepog čovjeka uoči Schalkea

navijači
09.12.2015.
u 10:15

U velikom naguravanju uoči utakmice između Schalkea i Bayerna 21. studenog ozlijeđeno je 198 ljudi. Sve su izazvali navijači bavarskog kluba pri ulazu na stadion

Uoči gostovanja münchenskog Bayerna kod Schalkea u Bundesligi 21. studenog skupina navijača bavarskog kluba sukobila se s domaćima pri ulasku na velebnu Veltins-Arenu. U naguravanju je sudjelovalo čak 400 ljudi, piše Bild.

Među ozlijeđenima je bio i desetogodišnji dječak te slijepa osoba koja je zadobila hematome i ostala bez daha. Jednom su navijaču izbijeni zubi, jednom je slomljena čeljust... U sveopćem kaosu ukupno je 198 ljudi zatražilo liječničku pomoć.

Policija i dalje radi na cijelom slučaju, a lokalni političari ogročeni su njenom mlakom reakcijom. Šokirani su činjenicom kako su oni koji su zaduženi za očuvanje reda i mira dopustili tako velik sukob. Bayern je, inače, tada pobijedio Schalke 3-1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?