ODLAZAK U KATAR

Navijači Juvea emotivni, jedan natpis izazvao pozornost

Reuters/PA/PIXSELL
24.12.2019.
u 08:19

Davao si krv i dušu na igralištu, zauvijek ćemo biti zahvalni za to kako si s ponosno nosio naš dres, ovo su bile i ostat će predivne godine u povijesti, a na njima je i tvoj potpis - poručili su

Mario Mandžukić prošao je u nedjelju poslijepodne liječnički pregled i pitanje je trenutka kada će službeno postati novi član katarskog kluba Al-Duhaila.

Objavio je to poznati talijanski novinar Nicholas Schira na svom profilu na Twitteru, pa dodao da će nekadašnji hrvatski reprezentativac potpisati 12 milijuna eura vrijedan ugovor do 2021. godine. Za sada nema informacije koliko će ne ime odštete utržiti Juventus, ali navijači talijanskog kluba emotivnim porukama opraštaju od hrvatskog igrača.

Pisali smo već o poruci navijača Napolija koji je napisao. 

- Mario Mandžukić jedini je igrač Juventusa kojeg bih ukrao i doveo u Napoli da sam mogao, jedini. Ratnik kojem sam se oduvijek divio. 

A donosimo i neke od reakcija navijača Juvea koji se emotivnim objavama na Instagramu i Twitteru opraštaju od hrvatskog 'ratnika'.

- Ratniče, hvala na svemu. Bio si primjer na i van terena.

 - Hvala na svemu Mario. Moj jedan jedini.

- Davao si krv i dušu na igralištu, zauvijek ćemo biti zahvalni za to kako si s ponosno nosio naš dres, ovo su bile i ostat će predivne godine u povijesti, a na njima je i tvoj potpis. 

Jedan grafit izazvao je zanimanje i poprilično je čudno od kud hrvatski napadač u vezi s ostatkom natpisa. Talijanski navijač objavio je fotografiju grafita s natpisom 'Komunizam i Mario Mandžukić', a u opisu je napisao: 

- Ovo će zauvijek ostati jedan od najljepših natpisa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije