LOS ANGELES

NBA: Sin Shaquillea O'Neala Shareef igrat će za Lakerse u Ljetnoj ligi

24.06.2022.
u 18:38

Stariji sin legendarnog košarkaškog centra Shaquillea O'Neala, 22-godišnji Shareef O'Neal igrat će za Los Angeles Lakerse tijekom Ljetne lige u Las Vegasu u srpnju.

Shareef O'Neal, koji sa 2,10 metara visine igra na poziciji krila, bio je prijavljen i za NBA draft održan prošle noći, ali nije izabran iako je prije drafta boravio u kampovima više klubova, uključujući i onaj Lakersa.

Prošle sezone je Shareef nastupao za sveučilište Louisiana State te je u 14 utakmica imao prosjeke od tek 9.2 minute uz 2.9 poena i 2.1 skokova.

Uoči drafta je mlađi O'Neal izjavio kako se on i njegov otac, koji je 1992. godine bio prvi izbor na draftu te je tijekom kariijere osvojio četiri naslova prvaka, tri s Lakersima i jedan s Miami Heatom, ne slažu oko njegove košarkaške budućnosti.

"Nije želio da se prijavim na draft i znam kako on to ne bi želio da kažem, ali: Žao mi je, obojica smo odrasle osobe i proći će ga. On je legenda NBA lige, ali neće me spriječiti da radim ono što ja želim", izjavio je Shareef O'Neal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije