KAKVA JE BUDUĆNOST KAPETANA?

Nešto se ‘kuha‘: Brojni svjetski mediji raspisali se o Modriću, ovo bi bila senzacija

29.11.2021.
u 12:48

"Modrić je otvoren za krenuti putem Franka Lamparda, odraditi čaroliju u Manchester Cityju prije nego što ode u New York City, klub pod kišobranom građana", navodi najtiražniji engleski tabloid The Sun. 

Proteklog tjedna španjolski su mediji pisali da je Luki Modriću stigla jako zanimljiva opcija koju mu nudi jedan od najvećih trenera svijeta Pep Guardiola.

Hrvatskom kapetanu ugovor s Realom istječe na kraju sezone i rado bi ga doveo Manchester City. Naš veznjak tako bi prvo na kraju sezone prešao u klub koji vodi Guardiola i tu bi dočekao Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Dvije sezone odradio bi u momčadi Pepa Guardiole, a onda bi još dvije proveo u New Yorku. Tamo City ima franšizu, New York City, a Luki bi s gotovo 40 godina na leđima ipak bilo puno lakše igrati u MLS-u gdje svjetske zvijezde dolaze uzeti posljednje milijune u karijeri.

Modrića se već povezivalo s klubovima "preko bare", a navodno mu takav kraj karijere savršeno odgovara, pisali su tada španjolski mediji. Čini se da se ipak "nešto kuha" budući da sada brojni svjetski mediji pišu o ovoj temi. 

"Modrić je otvoren za krenuti putem Franka Lamparda, odraditi čaroliju u Manchester Cityju prije nego što ode u New York City, klub pod kišobranom građana", navodi najtiražniji engleski tabloid The Sun.

Ugledni BBC priču o Modriću stavio je na naslovnicu svoje dnevne doze o nogometnim glasinama uz naslov "Modrić otvoren za prelazak u Manchester City".

Modrić ima ugovor na još godinu dana, a postoji i opcija da mu Real ponudi novu suradnju iako je naš veznjak ušao u 37. godinu života.

No, ni drugi europski klubovi ne čekaju prekriženih ruku. Kapetan hrvatske reprezentacije tako je već odbio ponudu Newcastlea, bogatog kluba koji su kupili Saudijci i sada kreću u slaganje vrhunske momčadi.

Također, Luka je odbacio mogućnost povratka u Tottenham, momčad za koju je ranije igrao i iz koje je stigao u Real.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije