pjaca

Neugodno mi je jer zbog mene prozivaju izbornika

Pjaca
28.06.2016.
u 16:15

Malo je nakon dvije prospavane noći. A posebno nakon onog dočeka na zagrebačkom aerodromu. Bilo je prekrasno, vidjeti da te ljudi toliko cijene neviđen je doživljaj. Svi skupa smo bili oduševljeni kad smo vidjeli sve te razdragane ljude koji su nam pljeskali, skandirali naša imena, veselili se…. Bilo je baš emotivno, doživljaj koji ostaje u sjećanju za sva vremena, to se ne može zaboraviti, otkrio je Marko Pjaca za Sportske novosti pa dodaje gdje je zapelo.

“Mogli smo dalje, zato nam je svima još više žao što nismo prošli. Protiv Španjolske ste odigrali jako dobro, pokazali da se možete nositi s europskim kremom.”

Upravo se zbog Pjace vode polemike je li ga izbornik Ante Čačić trebao ranije uvoditi u igru…

“Nije mi ugodno! Nimalo ne želim da se tako priča i govori. Jer, ispada da se tako napada izbornika Antu Čačića. Nikako mi to nije drago. Držim da to svi trebaju poštivati i respektirati.”

U jednom trenutku utakmice protiv Portugala kamera je zaletila Pjacino lice koje je izgledalo jako ljutito.
“Istina, nisam to vidio, ali mogu zamisliti svoje lice u tom trenutku. To se dogodilo nakon što su Portugalci poveli. Pa igrao sam osminu finala Eura, vidio sam da nas tribine nisu napustile, bodre nas ljudi, mi gubimo, malo je bilo do kraja. U meni se probudila posebna snaga, želio sam poravnati, poslati loptu u mrežu. Naravno da sam se u tom trenutku osjećao fanatično.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije