KAKO JE TO MOGUĆE?!

Nevjerojatno! Zbog gluposti u NBA finalu smije mu se čitav svijet, a LeBron je bijesan

01.06.2018.
u 11:40

- Mislio je da je gotovo i da imamo koš prednosti - objasnio je trener Clevelanda Tyronn Lue pogrešku svojeg igrača Smitha

Košarkaši Golden State Warriorsa nakon produžetka pobijedili su Cleveland sa 124:114 u prvoj utakmici finalne serije NBA lige. Cleveland je u napetoj završnici propustio odnijeti vrijednu pobjedu, unatoč briljantnoj večeri LeBrona Jamesa koji je završio dvoboj sa 51 košem.   

U završnih 4.7 sekundi osnovnog dijela, pri vodstvu domaće momčadi 107:106, George Hill je zaradio dva slobodna bacanja i ubacio prvo za 107:107, ali promašio u drugom pokušaju.  

 

 

No, J.R.Smith je uhvatio loptu pokraj Kevina Duranta i neshvatljivo odjurio od koša, kao da je Cleveland u vodstvu, na užas LeBrona Jamesa koji je prvo tražio loptu, a onda pokušao pozvati minutu odmora, ali je tada vrijeme već isteklo. U produžetku je Golden State iskoristio priliku i u prve tri minute serijom 9:0 zapečatio pobjedu.   

A zašto je J.R.Smith to napravio? Zato što nije znao koji je rezultat!

- Mislio je da je gotovo i da imamo koš prednosti - objasnio je trener Clevelanda Tyronn Lue.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije