Jedan od najboljih igrača

Neymar do jutarnjih sati gleda Velikog brata i igra Counter-Strike

14.03.2021.
u 12:21

Brazilski nogometaš Neymar nesumnjivo je jedan od najboljih igrača na svijetu, ali zvijezda PSG-a vodi prilično nesportki način života što ga je možda i koštalo još veće i uspješnije karijere.

Nedavno je propustio meč protiv svog bivšeg kluba Barcelone u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka zbog ozljede desnog butnog mišića, iako se očekivalo da će biti spreman.

Kašnjenje njegovog oporavka dovelo je do toga da je L'Equipe počeo istraživati ​​život Brazilca izvan nogometa. Konkretno, njegove noći uz video igrice i gledanje brojnih reality showova do jutanjih sati.

Tvit Brazilca u 3.53 ujutro u kojem je komentirao događanja u brazilskom Velikom bratu bio je jedan od okidača ove polemike koja se stvorila oko njega, a kontroverzu dodatno potiču i video igre.

Neymar je pasionirani i redovan igrač Counter-Strikea, a L'Equipe tvrdi da je nekoliko sati nakon povrede na utakmici s Canesom, igrao ovu popularnu video igru do pet ujutro.

Ipak, iz PSG-a brane brazilsku zvijezdu i tvrde da je dovoljno posvećen.

"Bilo je komentara o njegovom načinu života, ali, iskreno, Neymarova posvećenost u posljednje vrijeme je besprijekorna, on je potpuno fokusiran", rekao je sportski direktor Svetaca Leonardo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije