Počelo je francusko prvenstvo

Nije krenulo idealno: Kovač spasio bod nakon što je slutilo na katastrofu

23.08.2020.
u 16:39

Francuski prvoligaš Monaco je u nedjelju u prvoj službenoj utakmici francuskog prvenstva pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača 'izvukao' bod odigravši 2:2 kod kuće s Reimsom.

Monaco, koji je promijenio pet trenera u zadnje dvije godine, gubio je 0:2 poslije samo 21 minute igre nakon što su golove za Reims zabili Boulaye Dia (5) i El Bilal Toure (21).

Međutim, Axel Disasi je na poluvremenu smanjio zaostatak, a Benoit Badiashile je u 55. minuti izjednačio za Monaco. Angers, koji je u subotu svladao Dijon u utakmici prvog kola, jedina je momčad francuskog prvenstva koja do sada ima upisanu pobjedu.

U Ligue 1 nije bilo utakmica pet mjeseci nakon što je sezona 2019./2020. prekinuta zbog pandemije. Prvak PSG, koji večeras igra finale Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna, i Olympique Lyonnais koji je u polufinalu Lige prvaka poražen od Bayerna, prvenstvo će započeti kasnije.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije