VEČER IZ SNOVA

Evo kako je Kalinić uništio Inter i doveo Fiorentinu do prvog mjesta

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
28.09.2015.
u 08:37

Iznudio je jedanaesterac u četvrtoj minuti, zabio je u 19., 23. i 76., a uz to je u 31. iznudio i crveni karton za Mirandu

Fiorentina je pobijedila Inter sa 4:1 na Giuseppe Meazzi, a junak je bio naš reprezentativac Nikola Kalinić. Zabio je tri gola, iznudio crveni karton i jedanaesterac!

Time je ujedno doveo Viole do prvog mjesta na ljestvici, gdje je do ovog susreta bio upravo Inter s 15 bodova. Toliko sad ima i Fiorentina, a nekako se čini da ne misle stati na tome, posebno jer im u sljedećem kolu na domaći teren dolazi Atalanta, uvijek neugodna velikim klubovima, ali u trenutnoj situaciji čini se da vodeću momčad prvenstva neće moći iznenaditi.

Fiorentina je već nakon 23. minute vodila 3:0, a sve je počelo u četvrtoj minuti kada je Slovenac Iličić iz jedanaesterca kojeg je izborio Kalinić zabio za vodstvo gostiju. Nakon toga u strijelce se dvaput upisao i hrvatski reprezentativac (19. i 23.) te potvrdio da će to biti njegova velika nogometna večer.

Da stvar bude gora za Inter, u čijem sastavu je od prve minute igrao Ivan Perišić, Miranda u 31. dobiva crveni karton i to zbog prekršaja nad Kalinićem. Jednostavno je bio nezaustavljiv.

Ipak, u nastavku je Icardi smanjio i činilo se da možda postoji djelić nade za domaćina, ali onda je Kalinić u 76. postigao svoj treći gol na susretu i riješio svaku dilemu oko pobjednika te uništio svaku nadu za momčad Roberta Mancinija.

Ivan Perišić igrao je za Inter do 61. minute, dok je Marcelo Brozović ušao je u 77. Na drugoj strani Kalinić je odigrao cijeli susret, a Milan Badelj zamijenjen je u 81. minuti.

>> Nikolu Kalinića u Engleskoj su 'pojeli', ali sad sve sjeda na svoje mjesto

>> Kalinić Interu zabio tri gola, izborio penal i crveni karton!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije