Derbi kola na tušnju

Nikolić: Svaka čast Slobodi, mi smo ipak kvalitetniji

BiH,31.10.2015.Mostar, Stadion Bijeli brijeg,  Prvenstvena nogometna utakmica    Zrinjski - Mladost 4-0 Photo:Stojan Lasic
Vecernji.ba
08.11.2015.
u 06:15

Momčad Zrinjskog na ovoj utakmici, upravo kao i Sloboda, može doći do jesenskog naslova prvaka Premijer lige BiH. U Zrinjskom tvrde kako će tražiti pobjedu, ali kako bi remi bio dobar rezultat

Sloboda će biti oslabljena neigranjem Kostića i Efendića koji ne mogu nastupiti zbog kartona. Protiv Zrinjskog šef struke Husref Musemić se nada podršci:

- Protiv Zrinjskog očekujem veću podršku naših navijača nego što je to bilo protiv Čelika. Podrška će nam trebati jer ipak igramo protiv kvalitetnog protivnika. Zrinjski je dobro pokriven na svim pozicijama, igraju čvrsto i čekaju svaku pogrešku svog protivnika. Postižu malo, ali i primaju malo golova. Za nas je ovo veoma bitan meč ne samo zbog jesenske titule nego i zbog bodova - kazao je Musemić.

Napadač plemića Stevo Nikolić o utakmici je rekao sljedeće: - Sloboda ima kvalitetan igrački kadar i trenera koji je to sve dobro posložio. Međutim, mi smo puno kvalitetniji i s ove tri vezane pobjede podigli smo samopouzdanje na zavidnu razinu. Ako maksimalno odlučno pristupimo utakmici, ne vidim način na koji nas Sloboda može ozbiljnije ugroziti - kazao je snalažljivi napadač Zrinjskog.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije