otkrio što misli

Nives pozirala u haljini sa seksi prorezom, odmah se javio Goran i oduševio komentarom

nives ivanišević
19.09.2021.
u 11:55

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (39) sa svojim pratiteljima često dijeli trenutke iz privatnog života, a ovog puta na Instagramu se pohvalila dotjeranim izdanjem. Nives je pozirala u uskoj zelenoj haljini s izazovnim prorezom na struku i štiklama, a pri tome se i našalila na vlastiti račun. 

"Tak' ja uvijek stojim", napisala je ispod fotografije koja je prikupila više od tisuću lajkova. Njezino izdanje zapelo je za oko brojnim pratiteljima, ali i njezinom suprugu, proslavljenom tenisaču Goranu Ivaniševiću. 

"Najljepša na svijetu😍😍", napisao joj je zaljubljeni Goran ispod fotografije i za svoj komentar prikupio 49 'lajkova'. "Najljepša, a naša", nadovezala se jedna od pratiteljica. "Ne samo izvana nego lijepa i iznutra", "Najljepša oduvijek", "Top", samo su neki od komplimenata pratitelja. 

 | Autor : instagram Foto: instagram

Koliko su sretni u braku Nives i Goran pokazali su i nedavno tijekom proslave njegovog 50. rođendana. Nives mu je pozirala u krilu sa širokim osmjehom od uha do uha, a s njima su slavili i njihov sin Oliver te Emanuel kojeg Goran ima s Tatjanom Dragović. 

"Kod njega stvarno vrijedi ona: 'Godine su samo broj", napisala je Nives u opisu fotografije koja prikazuje nju kako sjedi Goranu u krilu. Ispod objave odmah su se zaredale čestitke.

Slavlje je uslijedilo samo mjesec i pol dana nakon što su supružnici otputovali u Ameriku jer je Goran uvršten je u Hall of Fame 20 godina nakon osvajanja Wimbledona. Svečano primanje održano je u Newportu na Rhode Islandu, a u ovom posebnom trenutku uz njega je bila i supruga Nives Ivanišević koja mu se pridružila na putovanju s obzirom na to da već neko vrijeme ne radi na radiju. Uzbuđena Nives na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija. Prvo je pozirala ispred svjetionika, a potom je objavila djelić atmosfere kao i svoju i Goranovu modnu kombinaciju, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente, a Nives se potrudila odgovoriti svima.

Goran je u svojem govoru dao poseban prostor svima koji su se žrtvovali za njegovu karijeru, ponajviše otac Srđan i majka Gorana. Također, zahvalio se i svojoj djeci, Oliveru koji je premalen da bi znao tko je njegov otac, i Emanuelu i Amber koji su dovoljno veliki da osjećaju ponos zbog onog što je Goran ostvario. Dirljiv dio govora bio je upućen i supruzi Nives:  -Kad sam ja počinjao biti dobar, ona je još bila djevojčica. Nije znala za mene, niti je znala išta o tenisu. Dvadeset i nešto godina poslije stoji ovdje iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi - zahvalio se Goran supruzi koja mu je nakon lijepih riječi poslala poljubac iz prvog reda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije