početak priprema

NK Široki Brijeg definirao plan pripremnih utakmica, evo s kim odmjeravaju snage

23.06.2020.
u 20:36

Nakon današnjih liječničkih pregleda, momčad NK Široki Brijeg u srijedu u 18:00 sati u klupskom kampu ”Musa-Karačić” počinje ljetne pripreme za sljedeću sezonu 2020./2021.

Kako je ranije najavljeno, zbog aktualne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa (Covid-19), kompletne ljetne pripreme bit će obavljene u klupskom kampu, a do početka prvenstva (1. kolovoza) Široki Brijeg će odigrati i pet pripremnih utakmica.

U prvim provjerama odmjerit će snage s federalnim prvoligašima u klupskom kampu, najprije 11. srpnja protiv HŠK Posušje, a tri dana kasnije i protiv HNK Čapljina.

Navijači širokobriješkog kluba u Tomislavgradu i cijeloj Hercegbosanskoj županiji doći će na svoje 16. srpnja kada će momčad Tonija Karačića na Gradskom stadionu u Tomislavgradu odigrati pripremnu utakmicu protiv mostarskog Veleža.

Nakon toga 18. srpnja slijedi gostovanje kod Željezničara na Grbavici, a generalka je 25. srpnja na Pecari protiv novoga hrvatskog prvoligaša HNK Šibenik, stoji u priopćenju NK Široki Brijeg.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?