hrvatski trener

Nogometaš Bayerna prozvao Kovača! Evo što je on rekao

Foto: DPA/Pixsell
17.08.2019.
u 09:28

- Nisam ovo očekivao od Kovača. Naravno da želim otići. Tužan sam je zaslužujem igrati više od pet minuta - rekao je Sanches.

Niko Kovač i Bayern sinoćnjim remijem s Herthom (2:2) ušli su u novu sezonu Bundeslige. 

Pred hrvatskim trenerom je težak posao. Osim što je kiksao na početku, u svlačionici očito ima i nezadovoljnih igrača. Jedan od njih je Renato Sanches, 21-godišnjak koji je prije tri godine postao senzacija nakon što je s Portugalom osvojio Euro. No, Sanches je nezadovoljan minutažom u Bayernu što je i javno rekao. Primjerice, sinoć je igrao samo pet minuta.

- Nisam ovo očekivao od Kovača. Naravno da želim otići. Tužan sam je zaslužujem igrati više od pet minuta - rekao je Sanches. Kovača su zatim njemački novinari pitali o ovoj temi. - Ne mogu ništa reći. Nisam još razgovarao s njim - odgovorio je bivši hrvatski izbornik. 

Kovač se osvrnuo i na remi s Herthom.

- Imali su malo sreće, ali su se dobro branili. Mi smo imali puno prilika koje nismo iskoristili. Osvrnuo se i na dovođenje Philippea Coutinha iz Barcelone.

- To je igrač koji može podignuti Bayern, ali i cijelu Bundesligu - nahvalio je Kovač Brazilca koji je stigao na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije