Otputovali u Hrvatsku

Nogometaši Čelika na pripremama u Crikvenici

celik
03.02.2016.
u 14:00

Nakon uspješno završenog prvog dijela priprema nogometaši zeničkog Čelika otputovali su u Hrvatsku gdje će se u Crikvenici narednih deset dana pripremati za nastavak natjecanja u Premijer ligi BiH.

Trener Elvedin Beganović poveo je 23 nogometaša, na njegovom popisu su: Adi Adilović, Semir Bukvić, Aid Vehabović (golmani), Goran Popović, Jovo Kojić, Zlatko Kazazić, Emir Jusić, Aldin Đidić, Anes Duraković, Semir Pezer, Haris Hećo, Anel Dedić, Semir Bajraktarević, Vladimir Grahovac, Emrad Šabanović, Marin Popović, Vernes Selimović, Mahir Karić, Dženan Bureković, Fenan Salčinović, Hanan Adilović, Kenan Heco i Armin Imamović.

- Zadovoljni smo urađenim u dosadašnjem dijelu priprema i nismo imali većih problema, iako smo imali jako niske temperature. Najvažnije je da nije bilo ozbiljnijih povreda, a predstoji nam uigravanje ekipe i odigravanje četiri kontrolne utakmice. Na planiranim utakmicama priliku će dobiti svi igrači na koje računamo u preostalim prvenstvenim utakmicama. Nismo opterećeni pozicijom na ljestvici, ali nam je osnovni cilj što prije osigurati ostanak u Premijer ligi. Imamo kvalitetan igrački kadar i uvjeren sam da ćemo u proljeće nastaviti s dobrim igrama i rezultatima - kazao je trener Elvedin Beganović, javlja Fena. 

Zanimljivo je da Čelik u pauzi prvenstva angažirao samo povratnika Aldina Đidića, i njemu pridodao mlade igrače Armina Imamovića, Kenana Hecu i Hanana Adilovića, ali se i stručni tim 'pojačao' trenerom Senadom Brkićem.

Na priprema u Crikvenici ekipa Čelika odigrati će četiri utakmice protiv Krke iz Novog Mesta, domaćina Crikvenice, Rijeke i Donjeg Srema iz Srbije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?