LIGA PRVAKA ZA ŽENE

Nogometašice SFK 2000 doživjele debakl na posljednjoj prepreci za Ligu prvaka

21.09.2022.
u 19:07

Prvakinje Bosne i Hercegovine, nogometašice SFK 2000, doživjele su težak poraz na Grbavici od ekipe Zuricha u prvoj utakmici play-offa za Ligu prvaka. Izabranice trenerice Samire Hurem teško su poražene u prvom od dva povijesna okršaja. Gošće iz Švicarske slavile sa 7:0 pa pred uzvrat u Schaffhausenu imaju nedostižnu prednost.

Švicarke su sav posao obavile već za 45 minuta, kada su vodile 3:0. Povele su već u šestoj minuti golom Humm nakon velike greške domaće obrane, a ista je igračica u 17. minuti povisila na 2:0. U završnici prvog dijela Vetterlein je povećala prednost Zuricha, da bi Humm u 62. minuti kompletirala hat-trickom sjajnu partiju i ugasila sve nade bh. nogometašicama.

U 76. minuti Spahić je dobila izravni crveni karton, a s igračicom više u terenu Švicarke dolaze i do petog gola. Vetterlein je u 80. postigla svoj drugi gol. Razigrane gošće nisu stale na tome pa je Woss u 87. postigla gol za 6:0, a u zadnjoj minuti pao je i sedmi gol. 

Do povijesne šanse za plasman u Ligu prvaka SFK 2000 je stigao nakon pobjeda nad Birkirkarom s Malte (4:0) te Clujem iz Rumunjske (2:1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije