Disciplinsko povjerenstvo

Nogometni savez BiH kaznio Zrinjski i Široki Brijeg zbog Slobodana Praljka

01.12.2021.
u 16:12

Stadion Pecara i stadion pod Bijelim brijegom bit će zatvoreni za navijače u jednom kolu zbog toga što su navijači istaknuli podršku generalu Slobodanu Praljku u prošlom kolu. 

Potvrdio je to za N1 predsjednik Disciplinskog povjerenstva NS-a BiH Goran Kosorić. Osim što moraju zatvoriti tribine, Široki Brijeg i Zrinjski morat će platiti i novčanu kaznu.  Široki Brijeg će tako, piše N1, platiti 3000 KM kazne, a HŠK Zrinjski 4500, jer je protiv Posušja došlo i do upotrebe pirotehnike. 

Uz to su kažnjena i službena lica na utakmicama Zrinjski – Posušje i Široki Brijeg – Sarajevo jer nisu zaustavili susret zbog istaknutih slika generala Slobodana Praljka, a po pravilniku su to morali uraditi. Svi su kažnjeni po 500 KM globe. 

Zrinjski će svoju kaznu odraditi u petak protiv Leotara, dok se Širokom Brijegu prenosi na drugi dio sezone. 

Komentara 1

DE
debelacija
17:42 01.12.2021.

Predlažem javnosti da se odazovemo i da im otplatimo kaznu. A njima poručujemo: Možete što hoćete, ali vam je kraj pred očima!!! "Ne dirajte nam ravnicu...!" i "Stići će vas naša ruka i U ....."!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije