tvrdi njegov otac

Novak Đoković vjerojatno neće igrati na Australian Openu

novak đoković
JB Autissier/PIXSELL
29.11.2021.
u 09:31

Pod ovim ucjenjivačkim uvjetima Novak vjerojatno neće igrati. Ne bih ni ja, a on je moj sin pa zaključite sami, kazao je za srbijanske medije otac Novaka Đokovića.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković vjerojatno neće igrati na Australian Openu ako se ne ublaže pravila o cijepljenju protiv koronavirusa, izjavio je njegov otac Srđan Đoković.

Organizatori stoje pri tome da svi koje žele igrati na prvom Grand Slamu sezone moraju biti cijepljeni, a njegov otac kazao je da je to ravno ucjeni. Novak Đoković još uvijek nije otkrio je li cijepljen.

- Pravo je svakoga da sam odluči hoće li biti cijepljen. Nitko nema pravo ulaziti u vašu intimu. Pod ovim ucjenjivačkim uvjetima Novak vjerojatno neće igrati. Ne bih ni ja, a on je moj sin pa zaključite sami, kazao je za srbijanske medije otac Novaka Đokovića, prenosi Hina. 

Inače, u veljači ove godine Đoković je osvojio svoj deveti Australian Open i početkom sljedeće godine išao bi, kad bi nastupio, po svoj 10. naslov.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?