Metallegte

Novi član Premijer lige BiH se ne šali

19.06.2016.
u 09:28

Nakon što je dogovorena suradnja s iskusnim veznjakom Sulejmanom Smajićem, novi premijerligaš iz Jajca dogovorio je suradnju s Vernesom Selimovićem i Emirom Zebom. Vernes Selimović (33) u Metalleghe BSI stiže iz Čelika, a u svojoj bogatoj karijeri nastupao je još i u Željezničaru i Zrinjskom, s kojima je osvajao naslove prvaka.

- Očigledno je da se radi o ambicioznom i uređenom klubu koji je za kratko vrijeme ostvario plasman među 12 najboljih klubova u BiH. S obzirom na igrače koji se već nalaze u Jajcu, vjerujem da nećemo imati podređenu ulogu u Premijer ligi, kratko je istaknuo Selimović s kojim je dogovorena jednogodišnja suradnja.

Osim Selimovića, u Jajce je stigao i 27-godišnji veznjak Emir Zeba. On je proteklu sezonu nastupao u Slaviji. Svojedobno je nosio dres Željezničara i čeških prvoligaša Znojmo i Budejovice.

- S nestrpljenjem očekujem prvi trening kako bih upoznao nove suigrače i trenere. Pratio sam nastupe svog novog kluba, rezultat koji su napravili je impresivan. Očekujem da ću dati svoj puni doprinos u duelima s renomiranim bh. klubovima - dodao je Zeba.

U Jajce je na jednogodišnju posudbu iz Sarajeva stigao mladi vratar Emir Plakalo. On je u nadležnim savezima u Sarajevu i Travniku potpisao ugovor, pa je tako i služben njegov boravak u novom premijerligašu.

Plakalo je rođen 1995. godine i prošao je sve uzrasne kategorije FK Sarajevo. Branio je i za mlade vrste reprezentacije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?