JUTRO NAKON KATASTROFE

Novinari razapeli Real, pročitajte što su napisali o Luki Modriću

Foto: Real Madrid
1/2
06.03.2019.
u 09:46

Najgore je prošao predsjednik Reala Florentino Perez kojeg navijači izdvajaju kao prvog krivca za raspad .

Jutro nakon ispadanja u osmini finala Lige prvaka, odnosno nakon što je Ajax s 4:1 posramio madridski Real na njegovu Santiagu Bernabeu, španjolski su se mediji obrušili na Kraljevski klub. Traže se krivci, već slažu neke nove križaljke za sljedeću sezonu, a u cijeloj je priči najgore prošao predsjednik Reala Florentino Perez.  

U anketi portala As njega je čak 72 posto navijača označilo kao prvog krivca za totalni raspad sistema, pa možemo samo pretpostaviti da će se španjolski biznismen i političar odati onome u čemu se i do sada iskazivao – kupnji velikih nogometnih imena kako bi ugasio požar i utišao kritike na svoj račun. 

Naravno, svoju su porciju jezikove juhe dobili trener i igrači, a u tom je medijskom "šamaranju" najbolje prošao Luka Modrić. Njega su novinari poštedjeli grubih riječi, pa je tako od početne jedanaestorice jedini na portalu Sport dobio četvorku (najveća ocjena dodijeljena je Marcu Asensiju, petica). 

Autor članka u Sportu istaknuo je da je Modrić žrtva trenutačne slabe fizičke spreme, da ima snage za 60 minuta ozbiljnog nogometa, ali i da situacija po njega ne bi bila toliko grozna da se ima na koga osloniti, odnosno da mu nije nametnut ubitačan tempo zbog toga što su Toni Kross i Casemiro u očajnom stanju. 

– Modrić ne može sve sam – napisao je novinar Sporta u osvrtu na Luku, odnosno istaknuo da je hrvatski reprezentativac iscrpljen jer se trener Santiago Solari nema na koga drugoga pouzdati u veznome redu.

U listu Marca Modrić je još bolje prošao, tamo je izdvojen kao najbolji Realov pojedinac:

– Hrvat je pokušao sve što je mogao. Igrao je s puno entuzijazma i htio je taj svoj entuzijazam prenijeti na suigrače. Međutim, bilo je to nemoguće. Među njima jednostavno nije našao partnera – napisao je novinar Marce koji je ostale Realove igrače uglavnom žestoko napao. Navijači su pak, uz Modrića, prolazne ocjene dali jedino još Viniciusu, Asensiju i Reguilonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije