Ne želi seliti

Obitelj važnija od Eura, Olić ostaje u HSV-u

Ivica Olic
07.01.2016.
u 14:56

Želim ostati blizu obitelji, a za njih selidba iz Hamburga ili Njemačke nije opcija. I nakon što završim karijeru planiramo ostati živjeti ovdje,", rekao je Olić

Ivica Olić već duže vrijeme nije u ozbiljnim planovima kod trenera HSV-a Brune Labbadije, pa se činilo izglednim da će hrvatski napadač promijeniti sredinu već ove zime. Spominjale su se mnoge opcije, od raja za nogometaše u poodmaklim godinama - MLS-a, pa sve do daleke Australije, no čini se kako je Oli u ovom trenutku ipak najvažnija obitelj - a oni ne žele napuštati Njemačku.

"Normalno se pripremam za nastavak sezone i vjerujem da ću ostati u Hamburgu," rekao je za njemački MOPO hrvatski reprezentativac Ivica Olić i dodao:

"Želim ostati blizu obitelji, a za njih selidba iz Hamburga ili Njemačke nije opcija. I nakon što završim karijeru planiramo ostati živjeti ovdje," naglasio je Ola, prenosi Goal.

Prijelazni rok je tek krenuo i do kraja se može izmijeniti još puno toga. Možda Ivica Olić na kraju i dobije ponudu koja će ga osvojiti i koja će mu pružiti priliku da izbori i svoje mjesto u reprezentativnom kadru za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije