Počinje natjecanje

Od ponedjeljka su Grude u znaku Lige mjesnih zajednica

08.07.2016.
u 07:00

U prostorijama Općine održano je izvlačenje skupina Lige mjesnih zajednica općine Grude. Predstavnici ekipa predložili su organizatorima natjecanja, a zatim i izglasali da se ove godine igraju dvije skupine. U skupini A je devet, a u skupini B osam ekipa.

Dvije skupine

Skupinu A čine Grude Pešija, Cerov Dolac/Borajna, Ružići, Grude istok, Tihaljina 2, Sovići Gornji, Donji Mamići, Gorica i Medovići, dok su u skupini B Grude Centar, Sovići Donji, Dragićina, Pocrte, Drinovci, Grude Zapad, Tihaljina i Grude Boboška.

Otvaranje natjecanja

Grude Pešija i Gorica će u ponedjeljak, 11. srpnja, u 20 sati otvoriti novu sezonu lige. Branitelj naslova, koji je u posljednjem desetljeću osvojio i broncu i srebro, te prošle godine zlato, Grude Pešija, tako će na otvaranju lige i skupine A moći pokazati ima li još snage i motiva za nastaviti uspjehe iz proteklih sezona. Nakon njih, u 21 sat igraju prošlogodišnji polufinalist Cerov Dolac/Borajna protiv Donjih Mamića, u 22 sata Grude Istok i Tihaljina II, a u 23 sata Ružići i Gornji Sovići, dok će slobodni biti Medovići.

Druge večeri, u utorak, 12. srpnja, Grude Centar, osvajač četiri naslova prvaka od 2010., igra s ekipom Grude Boboška od 20 sati. S obzirom na to da se zadržala većina onih najboljih igrača iz ranijih godina, o Centru se ponovno govori kao o jednom od najvećih favorita za osvajanje naslova.

U 21 sat igraju Sovići Donji, višestruki prvaci iz prošlog desetljeća, s Tihaljinom, pobjednikom iz 2013. godine. Dragićina, koja ima tri srebra od 2010. godine, u 22 sata igra s uvijek neugodnim Grude Zapadom, dok će u utakmici u 23 sata Pocrte pokušati zablistati u sjaju iz vremena kada su nekoliko godina zaredom uvjerljivo osvajale Ligu mjesnih zajednica, a igraju protiv Drinovaca koji su prije točno deset godina osvojili naslov pobjednika. Neka igre počnu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije