Ibrahimović dobio najsiromašniju ponudu

Odlazak u drugu ligu bi baš bio iznenađenje

11.07.2020.
u 18:42

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović mogao bi donijeti potpuno neočekivanu odluku o nastavku karijere, a u novoj izjavi koju je dao tamošnjim medijima kazao je kako ima ponudu da karijeru nastavi u Monzi, klubu koji vode Adriano Galliani i Silvio Berlusconi.
Ibrahimović je nakon meča protiv Juventusa u kojem je njegov tim slavio rezultatom 4:2 rekao da Milan više nije klub koji je bio prije nekoliko godina i da su sve prilike kako će napustiti klub.
"Ibra igra da osvoji nešto. U suprotnom ostaje kod kuće. U Milanu sam čisto iz emocije, igram praktično besplatno. Ova situacija oko koronavirusa je sve stopirala, možda mi to govori da bi trebalo da završim karijeru. Ibra nije igrač za Europske lige, a Milan nije klub koji pripada tom natjecanju", dodao je Ibra." izjavio je Ibrahimović za Gazzettu.
Upravo nakon te izjave, Ibrahimović je dobio poziv bivšeg direktora Milana Adriana Gallianija koji zajedno sa Silviom Berlusconijem vodi Monzu, a podsjećamo, bivši premijer Italije bio je vlasnik Milana punu 31 godinu te je u tom vremenu osvojio sve što se osvojiti može.
Ibrahimović je rekao kako je izgledao njegov razgovor s Gallianijem.
"Nazvao me i rekao: 'Kažeš da ovo nije tvoj Milan? Tvoj Milan je udaljen 11 kilometara od grada'. Generalno, sviđa mi se Galliani i njegov način rada na poziciji sportskog direktora, a kada me dovodio u Milan prvi put, došao je u moju kuću u Švedsku i nije se želio u Italiju vratiti bez mene. Supruga je bila ljuta, govorila je za njega da je lud, a ja sam znao da on bez mog pristanka neće otići iz kuće", rekao je, između ostalog, Ibrahimović.
Galliani je svjestan kako ulazak u Seriju A neće biti nimalo lagan zadatak, a nedavno je kazao kako je spreman hodati od stadiona Monze do San Sira u Milanu ako uspiju u svojim namjerama
"Omogućit ćemo da Monza raste veoma brzo. Predsjednik Berlusconi je to već najavio. Pokušat ćemo izboriti Seriju A sljedeće sezone. To je cilj koji je postavio predsjednik kluba. Prije nego što je prvenstvo počelo, rekao je igračima: 'Oni koji u to vjeruju savladat će svaku prepreku koja je pred njima",
Iako je već u poznim igračkim godinama, Ibrahimović još uvijek igra nogomet na vrhunskoj razini i, ukoliko se odluči pristati na novu ponudu Gallianija, nema sumnje da će Monza biti najveći favorit za ulazak u Seriju A. Zanimljivo, bilo bi to prvi put popularnom Ibri da igra u drugoj ligi, nakon što je napustio Juventus koji je zbog afere Calciopoli izbačen u niži rang.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije