FK Sarajevo

Održana izvanredna Skupština

'Banjaluka 26.11.2011 Premijer Liga BIH XV kolo Branisalv Krunic FK Borac i Dupovac Amer FK Sarajevo Foto Dejna Moconja'
Foto: 'Dejan Moconja/Vecernji List'
20.12.2015.
u 07:00

Predsjednik Skupštine Maid Delić je istaknuo kako je sjednica upriličena kako bi se unaprijedila učinkovitost rada upravljačkih organa

Izvanredna sjednica Skupštine FK Sarajevo, na kojoj su nazočni izaslanici donijeli odluke o restrukturiranju upravljačkih organa kluba, te izmjenama i dopunama statuta, održana je jučer u klupskim prostorijama. Sjednici najvećeg organa kluba predsjedao je predsjednik Skupštine FK Sarajevo Maid Delić, koji je istaknuo kako je sjednica upriličena da bi se unaprijedila učinkovitost rada upravljačkih organa kluba.

- Donesene su odluke o restruktuiranju upravljačkih organa, odnosno Upravnog odbora i Nadzornog odbora kluba, radi bolje učinkovitosti rada kluba. Također, donesene su i odluke vezane uz izmjene i dopune statuta, u smislu smanjena broja članova Upravnog odbora - kazao je Delić.

U skladu s odlukama sjednice Skupštine, u Upravni odbor kluba imenovan je Ken Choo, generalni menadžer partnerskog Cardiff Cityja i izvršni direktor belgijskog prvoligaša KV Kortrijk, klubova koji su u vlasništvu većinskog vlasnika upravljačkih prava u Skupštini FK Sarajevo - Tana Sri Vincenta Tana.

Upravni odbor Sarajeva od jučer broji 7 članova i to: predsjednik Edis Kusturica, dopredsjednik Elvir Kantardžić te članovi Lim Meng Kwong, Ken Choo, Davud Zahirović, Hajrudin Kapetanović i Elvir Krajina.

Također, Feđa Kusturica, koji je u prethodnom razdoblju obnašao dužnost potpredsjednika, imenovan je za člana Nadzornog odbora, u kojem se pored njega nalaze i predsjednik Nadzornog odbora Alen Hujić te član Irhad Kovačević. Dužnosti predsjednika i dopredsjednika Skupštine i u idućem razdoblju obnašat će Maid Delić, odnosno Avdo Salihbegović.

- Smatramo kako je održana izvanredna sjednica Skupštine kluba bila od značaja za naš klub te vjerujemo kako će donesene odluke doprinijeti još boljem radu najviših klupskih organa - zaključio je Maid Delić.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije