ENGLESKA

Oduševio čelnike! Bivši hrvatski izbornik preuzima engleski klub?

Reuters/Pixsell
12.06.2019.
u 10:30

Osim Bilića kandidati su još bili Chris Houghton i Bruno Labbadia, ali je bivši hrvatski izbornik bio vrlo uvjerljiv što se svidjelo vodećim ljudima engleskog drugoligaša

Slaven Bilić ostavio je najbolji dojam na sastanku s čelnicima West Bromwich Albiona i vjerojatno bi uskoro mogao preuzeti momčad, piše Daily Telegraph. 

Osim Bilića kandidati su još bili Chris Houghton i Bruno Labbadia, ali je bivši hrvatski izbornik bio vrlo uvjerljiv što se svidjelo vodećim ljudima engleskog drugoligaša. 

Kineski milijarder Lai Guochuan vlasnik je kluba koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu engleske druge lige. West Bromwich Albion osvojio je 14 bodova manje od prvaka Norwicha. U doigravanju za najviši razred WBA je u prvoj rundi ispao od Aston Ville.

Bilić bi za neki dan trebao biti predstavljen kao novi menadžer WBA nakon niza sastanaka, a jedna od tema je bila i plaća. Hrvatski trener u početku pregovora nije bio zadovoljan ponuđenim iznosom, ali su se na kraju uspjeli dogovoriti, otkriva za Sky Sport izvor vrlo blizak klubu.

Bivši hrvatski izbornik zadnje je trenirao saudijski Al-Ittihad, a u veljači je dobio otkaz.

West Bromwich Albion već nekoliko mjeseci traži novog menadžera nakon što je otkaz dobio Darren Morre. Od Bilića se očekuje da WBA odvede u elitni razred iz kojeg je ispao lani.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije