SLIJEDI DUŽA PAUZA

Đoković drhtavim glasom: Ne mogu više ovako

22.01.2018.
u 15:15

- Nisam išao na operaciju, no sada se moram ponovno konzultirati s liječnicima. Možda je duža pauza preda mnom, kaže Đoković

Novak Đoković zaustavljen je u osmini finala Australian Opena. Sa 3:0 u setovima (7:6(4), 7:5, 7:6(3) nakon tri sata i 25 minuta igre bolji je bio Hyeon Chung.

Srbijanskom tenisaču probleme je stvarao ozlijeđeni lakat, a nakon poraza istaknuo da nije isključena operacija pa ni duža pauza.

- Nisam išao na operaciju jer su me svi stručnjaci uvjerili da to nije najbolja opcija za mene. Hoće li to sad biti mogućnost, ne znam. Moram se ponovno konzultirati s liječnicima. Očito nisam ni blizu da stopostotno zaliječim ozljedu, započeo je Đoković pa nastavio:

- Počelo je bolje pri kraju prvog seta. Borio sam se s time do kraja meča, no nivo boli nije bio takav da bih prekinuo meč, ali je utjecalo na moj servis, što je bitno u meču protiv igrača kao što je Chung.

- Godinu i pol živio sam bio na tabletama zbog ovoga, a ne volim ih, pa sam ih opet morao konzumirati da bih izdržao ovaj turnir.

- To je nešto normalno za sportaše na visokom nivou, iako ta kemija uvijek ima neželjene nus pojave. Moram pronaći neko rješenje na duže staze. Ne mogu više izdržati s ovim situacijama od danas do sutra. Ne znam... Možda je duža pauza preda mnom, vidjet ćemo..., zaključio je drhtavim glasom Đoković.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?