NOVI TRENER?

Đoković i Ivanišević u izvrsnim su odnosima, suradnja ne bi iznenadila

06.06.2017.
u 18:02

Goran i ja više nećemo raditi zajedno. Uživao sam u toj suradnji i ostat ćemo dobri prijatelji. Goranu želim sve najbolje u budućnosti - napisao je Berdych

Goran Ivanišević više nije trener češkog tenisača Tomaša Berdycha. Počeli su suradnju u kolovozu 2016. godine, međutim ona - iz raznoraznih razloga - nije urodila Berdychovim napretkom. Dapače, Čeh je nazadovao: nakon višegodišnjeg članstva u Top 10, trenutačno je na 14. mjestu. A na Roland Garrosu ispao je već u drugom kolu ne osvojivši ni set protiv Rusa Hačanova.

- Goran i ja više nećemo raditi zajedno. Uživao sam u toj suradnji i ostat ćemo dobri prijatelji. Goranu želim sve najbolje u budućnosti, a ja ću pokušati ostvariti svoje ciljeve s mojim timom - uobičajeno kurtoazno oprostio se Berdych od svog trenera na svom profilu. Iako je za Goranova trenerovanja Berdych osvojio Shenzhen (u listopadu prošle godine), dobar rezultat je ipak izostao. - Tomaš je propustio veliku priliku u Miamiju ove godine. Protiv Federera u četvrtfinalu imao je dvije meč-lopte. Nije mi jasno kako je izgubio, a pogotovu mi je neshvatljivo kako je u Indian Wellsu poražen od Nishioke. Imao je set i 5:1, a potom kao da ga je netko “ugasio”. Njemu je jako naštetilo lanjsko puknuće slijepog crijeva koje nije na vrijeme otkriveno. Čovjek je četiri tjedna igrao s puknutim slijepim crijevom, to je medicinski fenomen (zbog toga nije mogao igrati na US Openu, nap. a.). Pogodilo ga je to. Malo je izgubio samopouzdanje, a kako je u 32. godini, treba mu malo više vremena da se vrati - napomenuo je Goran prije nekog vremena, iz čega se dalo zaključiti da ta suradnja ne ide dobrim smjerom. Iako od ljudi bliskih Ivaniševiću doznajemo da se Goran prije svega želi dobro odmoriti, nije naodmet spomenuti da je Goran u izvrsnim odnosima s Novakom Đokovićem. Pa, ako Andre Agassi ne pristane na trajniju suradnju, ne bi nas iznenadilo da Đoković za novog trenera angažira upravo Gorana Ivaniševića.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije