ŽELIO JE TO PODIJELITI

Đoković objavio veliku vijest: Znajte, ovo je veliki izazov

Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
03.02.2018.
u 08:21

- Razmišljam pozitivno i vjerujem u brz oporavak s nadom ću uskoro moći ponovno izaći na teren i raditi ono u čemu istinski uživam - istaknuo je Đoković

Novak Đoković napokon je operirao lakat desne ruke zbog kojeg nije igrao šest mjeseci, a koji mu je probleme stvarao i na Australian Openu gdje ga je u osmini finala zaustavio Hyeon Chung. 

Operacija je napravljena u Baselu, a nakon nje Đoković se navijačima obratio putem Facebooka. - Dragi moji, želio bih podijeliti s vama novosti o mom oporavku. Već dvije godine koliko imam ozljedu dobivam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke što da radim...  Moram priznati da mi je bilo jako teško da presiječem i odlučim što raditi, baš zato što nisam dobivao isto mišljenje od liječnika - započeo je Đoković pa nastavio:

- Pauzirao sam šest mjeseci uvjeren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i poslije svih terapija i odsustava i dalje sam osjećao bol. Pokušao sam igrati na Australian Openu, nedostajala mi je borba na terenu i zato sam morao probati. Dogovorio sam se s timom da ću poslije turnira pokušati s drugim opcijama za oporavak. Zato sam prije par dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švicarskoj. 

- Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali znajte, ovo je baš jedan veliki izazov. Uvijek sam se trudio da na najbolji način brinem o sebi i zato sam uspijevao toliko godina igrati na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i vjerujem u brz oporavak s nadom ću uskoro moći ponovno izaći na teren i raditi ono u čemu istinski uživam.

Kada bi se Đoković mogao vratiti na teren nije poznato.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije