premijer liga BiH

Olimpic na kraju ostao bez bitna dva boda, Sloboda pobijedila golom iz 1. minute

FA
08.04.2017.
u 18:42

U ligi za prvaka, Sloboda je gostovala kod Radnika iz Bijeljine i povela već u prvoj minuti golom Tandira. Taj rani pogodak bio je ujedno i jedini na utakmici, ali ova pobjeda nije donijela nikakve promjene na ljestvici.

U ligi za ostanak u Premijer ligi BiH danas su odigrane dvije utakmice.

NK Vitez je na svom terenu ugostio Široki Brijeg, a gosti su bolje otvorili utakmicu i poveli sa 1:0 golom Čabraje.  Vitez je izjednačio na 1:1 u 28. minuti golom Kokota, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

U drugoj utakmici lige za ispadanje Mladost Doboj Kakanj ugostila je Olimpic Sarajevo. Gosti su odlično počeli utakmicu i Svraka je već u 2. minuti zabio za 0:1. Domaćini su se brzo oporavili od početnog šoka te je Ramović u 25. minuti zabio za 1:1.

Ponovnu prednost gostima vratio je Govedarica u 63. minuti, a konačnih 2:2 postavio je Brkić iz penala i tako Olimpicu otkinuo bitna dva boda u borbi za ostanak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije