Nogometni savez BiH

Evo tko je dobio licence za Premijer ligu BiH i Uefina natjecanja

nogomet
05.05.2021.
u 18:05

Licencu za Premijer ligu BiH dobili su Sarajevo, Široki Brijeg, Borac, Zrinjski, Tuzla City, Željezničar, Krupa i Velež, objavio je Nogometni savez BiH.

Prvostupanjsko povjerenstvo za licenciranje klubova dodijelilo je danas osam licenci za sudjelovanje u nogometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine za sljedeću sezonu te sedam licenci za sudjelovanje u Uefinim natjecanjima.

Licencu za Premijer ligu BiH dobili su Sarajevo, Široki Brijeg, Borac, Zrinjski, Tuzla City, Željezničar, Krupa i Velež, objavio je Nogometni savez BiH.

Licencu za sudjelovanje u Premijer ligi BiH nisu dobili Mladost Doboj Kakanj i Olimpik, dok će prvostupanjska komisija nakon pregleda dodatne dokumentacije donijeti odluke o izdavanju licence za Radnik i Slobodu.

Licencu za sudjelovanje u Uefinim klupskim natjecanjima dobili su Sarajevo, Široki Brijeg, Borac, Zrinjski, Tuzla City, Željezničar i Velež.

Sloboda, Olimpik, Krupa, Mladost Doboj Kakanj i Radnik nisu dobili licence za sudjelovanje u Uefinim klupskim natjecanjima.

Licencu za sudjelovanje u Uefinoj Ligi prvaka za žene za sezonu 2021./22. dobio je i ŽNK SFK 2000 iz Sarajeva.

U skladu s odredbama pravilnika o licenciranju klubova Nogometnog saveza BiH klubovi imaju pravo uložiti žalbu drugostupanjskoj komisiji za licenciranje u roku od osam dana od dana prijema pisanih odluka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije