Igokea

Otkazima žele popraviti rezultate

Igokea
11.12.2015.
u 07:00

Igokea je vezala tri poraza, od toga dva na domaćem terenu pa se nalazi u donjem dijelu ABA lige s rezultatom od pet pobjeda i osam poraza

U košarkaškom klubu Igokea odlučili su se na promjene u igračkom kadru kako bi popravili rezultate u drugom dijelu sezone. Prvak Bosne i Hercegovine je otpustio krilnog centra Nemanju Todorovića, dok se u tim vratio Dušan Katnić iz Krke. Igokea je vezala tri poraza, od toga dva na domaćem terenu pa se nalazi u donjem dijelu ABA lige s rezultatom od pet pobjeda i osam poraza. Težak raspored dovodi Aleksandrovčane u jako tešku situaciju pa je glavni cilj izbjegavanje poslednjeg mjesta i ispadanja iz regionalnog natjecanja. Uprava kluba u potpunosti vjeruje treneru Željku Lukajiću.

- Mi smo na početku sezone jasno istaknuli svoje ambicije, a one su u ABA ligi isključivo vezane uz opstanak. U potpunosti stojimo iza trenera Željka Lukajića i on će sigurno ostati na klupi dok vršimo određene promjene u timu kako bismo ga dodatno ojačali za drugi dio natjecanja - rekao je Igor Dodik. Uprava kluba ističe kako je napravljena analiza nakon prvog dijela natjecanja i da je zbog toga odlučeno da se ekipa osvježi.

- Mi smo i na kraju prošle sezone željeli zadržati Dušana Katnića, ali je on otišao u Krku. Sad se vraća u naš tim i mislim da će nam dobro doći, prije svega, jer već poznaje trenera i tim tako da će se brzo uklopiti. On je za nas veliko pojačanje, a očekujemo još jednog igrača na mjestu krilnog centra - istaknuo je Pavle Ćorović, sportski direktor Igokee.

Trener Željko Lukajić je zadovoljan što je dobio još jednog igrača u rotaciji. - Mjesto playmakera je jako bitno. Sigurno će nam Katnić mnogo pomoći s obzirom na fizičke predispozicije koje ima i igru koju je pokazao u prošloj godini. Pozitivno je što ne dolazi u nepoznato, također, za nas je jako bitno to što dobivamo jednog igrača koji je pokazao da ima kvalitetu, a pri tom dolazi iz natjecateljskog pogona, nije izvan forme i siguran sam da će se lako i uključiti u naš ritam - rekao je Željko Lukajić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije