LOŠE PONUDE

Otkriveno koja je tri nogometna velikana Ronaldo odbio zbog Juventusa

01.10.2018.
u 10:45

Iako je u borbi za Ronalda pobijedio Juventus, još je nekoliko klubova bilo itekako zainteresirano za ovaj transfer.

Prošlo je već dva mjeseca od velikog transfera Cristiana Ronalda iz madridskog Reala u Juventus. Portugalac je u Torino prešao za čak 100 mlijuna eura, a u dosadašnjih osam utakmica zabio je tri gola, upisao pet asistencija, a "Stara dama" ne pamti bolji start u sezonu. 

Međutim, iako je u borbi za Ronalda pobijedio Juventus, još je nekoliko klubova bilo itekako zainteresirano za ovaj transfer. Riječ je o Milanu, PSG-u i Manchester Unitedu, prenosi Marca. 

Bivši kineski vlasnik Milana Yonghong Li pokušao je ostvariti senzacionalni transfer za čak 150 milijuna eura. No, Milan nije uspio sklopiti financijski plan za dovođenje Ronalda, a ubrzo je uslijedila i kazna UEFA-e zbog kršenja financijskog fair-playa te privremeno izbacivanje iz Europe.

Iz Manchester Uniteda su odradili pravi službeni razgovor s Realom i odlučili vratiti svog bivšeg igrača, ali je njihova ponuda jednostavno bila preniska. 

S druge strane, vlasnik PSG-a, Šeik Nasser Al-Khelaifi krenuo je u lov na Ronalda, ali je time riskirao da izgubi Neymara ili Kyliana Mbappea, za koje je bio zainteresiran aktualni europski prvak Real. Ali pod jedim uvjetom. Naime, transfer je morao biti obavljen zadnji dan prijelaznog roka kako Real ne bi imao vremena dovesti jednu od dvije najveće zvijezde pariškog kluba. 

Budući da Ronaldo nije htio riskirati i čekati zadnji dan, pristao je na ponudu Juventusa.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije