LUKA GLAVNA TEMA

Ovako dugo netko nije udario po Modriću: Može otići, ima tri opcije!

Reuters/Pixsell
05.11.2018.
u 16:26

Igra Reala ispod je očekivanja, pa ne čudi da su igrači kraljevskog kluba na udaru tamošnjih medija

Nije Real počeo sezonu prema očekivanjima, nakon 11 kola tek su na šestom mjestu sa 17 bodova, sedam manje od vodeće Barcelone. 

Zbog loših rezultata smijenjen je trener Julen Lopetegui, a na njegovo mjesto postavljen je Santiago Solari koji je krenuo s dvije pobjede. No igra je bila ispod očekivanja, pa ne čudi da su igrači kraljevskog kluba na udaru tamošnjih medija.

Sport je tako kao glavne krivce označio četvoricu igrača: Sergija Ramosa, Garetha Balea, Marca Asensija te Luku Modrića.

– Modrić je sjena igrača kakav je bio. Spor, bez ideje, pasivan, nema energije. Nestao je s terena. Izgubio je svježinu i agilnost. Ovog ljeta je bio aktualan transfer u Inter, a možda bi bilo najbolje da ga je Real pustio – piše Sport.

Don Balon također piše o Modriću te ističu da ga je Real spreman pustiti jer je predsjednik kluba uvjeren da zamjenu za njega već ima u Daniju Ceballosu.

Dodaju kako Modriću Inter nije jedina opcija već da interes za njega postoji iz Kine te SAD-a (MLS). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije