sreo svog idola

Ovu fotografiju Zlatana Ibrahimovića lajkalo više od 2 milijuna ljudi

05.07.2021.
u 17:50

Niko nije kao Ronaldo, on je fenomen. Želio sam biti igrač baš poput njega, govorio je nekada davno Ibra

Zlatan Ibrahimović je svojom karizmom, temperamentom, nogometnom veličinom, titulama, legendarnim objavama na društvenim mrežama, ponašanjem i dominantnošću na terenu... odavno osvojio svijet, i teško je zamisliti da takav lik ima svog idola. 

Međutim, oni malo stariji ljubitelji nogometa, pogotovo Serije A, Ibrahimovića... znaju da je Zlatanov idol u nogometa legendarni Brazilac Ronaldo, ili punim imenom Luis Nazario de Lima (44) i to u razdoblju dok mu je bio rival u sezoni 2007/08, dok je Ibrahimović nosio dres Intera, a Ronaldo Milana.

- Nitko nije kao Ronaldo, on je fenomen. Želio sam biti igrač baš poput njega. Na terenu je mogao raditi nemoguće stvari, stvarao je čaroliju. Uzeo bi loptu i kao da bi poručio: "Sve će biti u redu, preuzimam brigu o njoj". Takav igrač nije postojao prije, a nema ga ni danas. Ne postoji. Kao mlad igrač često sam ga gledao i govorio sam sebi da želim biti poput njega, igrač koji pravi razliku. Prema mom mišljenju, on je bez sumnje najveći igrač u povijesti, svojevremeno je Ibrahimović pričao o Ronaldu.

A sada mu se ponovno ukazala prilika sresti svog idola. Naime, Ibra je na Ibizi, gdje ljetuje ovih dana, sreo svog idola i morao je objaviti fotografiju na društvenim mrežama.

Potpisao ju je sa samo tri riječi.

"Samo zamisli, Ronaldo".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije