VELIKI ISPIT S ARGENTINOM

Pablo Zabaleta: Osobno ću čuvati Edina Džeku na utakmici u SAD-u

Džeko
14.11.2013.
u 09:54

Uz smijeh, dodao je i to kako će on osobno čuvati Džeku, a onda nam je pokazao, naravno u šali, kako će ga malo srezati s nogu.

U četvrtak u 12 sati, dio izaslanstva reprezentacije BiH će krenuti na put za St. Louis gdje će u noći s 18. na 19. studenoga odigrati prijateljsku utakmicu protiv Argentine na stadionu Busch. Prije nekoliko dana Pablo Zabaleta, reprezentativac gaučosa, koji nastupa zajedno s Edinom Džekom u dresu Manchester Cityja, priznao nam je kako je svjestan da će na stadionu u St. Louisu biti veliki broj bh. navijača, jer...

- Kada smo igrali na kraju prošle sezone u St. Louisu protiv Chelsea, cijeli stadion je navijao za Edina Džeku. Vidio sam da ima veliki broj navijača u tom gradu, prisjetio se Zabaleta, kojem smo dodali kako se u utakmici protiv njegove reprezentacije očekuje najmanje 30-40.000 bh. navijača.

Uz smijeh, dodao je i to kako će on osobno čuvati Džeku, a onda nam je pokazao, naravno u šali, kako će ga malo srezati s nogu.

I zaista, na stadionu Busch u St. Louisu, očekuje se ogroman broj bh. navijača. prema nekim procjenama, na utakmici Cityja i Chelsea bilo ih je oko 10.000 kako bi pozdravili samo Edina Džeku, a sada ih se očekuje i 50.000, s obzirom na to da je St. Louis grad s najvećom zajednicom bh. stanovništva u Americi, a očekuje se i veliki broj navijača i iz ostalih gradova iz SAD-a. Podsjetimo, višestruke prvake svijeta, nažalost zbog ozljede u St. Louisu neće predvoditi najbolji igrač današnjice Lionel Messi. Ipak, ni izostanak čudesnog napadača Barcelone neće umanjiti spektakl, jer će s druge strane biti zvijezde kao što su Higuain, Kun Aguero, Ezequiel Lavezzi...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije