Maradona

Pali smo na dno, Argentini je potreban Messi

Maradona
28.06.2016.
u 15:03

Legenda argentinskog nogometa, Diego Maradona pozvao je kapetana reprezentacije Argentine, Lionela Messija da odustane od najavljenog povlačenja iz nacionalne momčadi, prenosi Anadolu Agency (AA).

Messi je nakon poraza Argentine od Čilea u finalu Copa Americe u SAD-u najavio okončanje reprezentativne karijere, a Maradona je u izjavi za argentinski list „La Nacion" pozvao sunarodnjaka da promijeni svoju odluku.

„Messi treba Argentinu predvoditi i na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji. Mora ostati i pomoći Argentini osvojiti titulu prvaka svijeta", poručio je Maradona.

Ističući kako je Messi izuzetno važan igrač za argentinsku reprezentaciju, Maradona je kazao kako oni koji žele da on ode nisu svjesni u kakvu krizu je zapao argentinski nacionalni tim.

„On mora više vjerovati svojim suigračima kako bi osvajali naslove, a ne obazirati se na one koji govore kako bi trebao otići iz reprezentacije", kazao je Maradona.

Podsjetivši kako je Nogometni savez Argentine pod istragom FIFA-e zbog korupcije i kako je Messi satima čekao polijetanje aviona pred finalni susret Copa Americe, Maradona je kazao kako je tužan i ljut zbog situacije u kojoj se nalazi argentinski nogomet.

„Pali smo na dno", zaključio je Maradona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije