Kup BiH

Parovi šesnaestine finala Već u ranoj fazi gledat ćemo nekoliko jakih utakmica

13.09.2017.
u 08:00

Ždrijeb šesnaestine finala Kupa BiH za sezonu 2017./18. održan je jučer u Vogošći u organizaciji Kupa BiH. Parove je izvlačio nekadašnji bh. reprezentativac Saša Papac, a nakon ždrijeba je nekima donio sreću, a nekima teške utakmice.

Po jedna utakmica

U ovoj fazi natjecanja igra se po jedna utakmica i vjerojatno se mogu očekivati i neka iznenađenja. Iako je rana faza Kupa, ždrijeb je spojio nekoliko zanimljivih susreta. Branitelj naslova Široki Brijeg ići će na gostovanje kod premijerligaša Radnika iz Bijeljine. Ne može se reći da je za momčad s Pecare to bio povoljan ždrijeb, ali bez obzira na protivnika, u Širokom će sigurno tražiti prolazak dalje. Zrinjski je za protivnika dobio ambicioznu Slogu iz Simina Hana. O novom protivniku u redovima plemića ne znaju previše, ali činjenica da tu momčad, koja u Prvoj ligi FBiH igra u dobroj formi, vodi renomirani trener Darko Vojvodić poziva Mostarce na oprez.

Očekuju spektakl

- Kad igrate s prvakom, znate što vas čeka. Nismo bez izgleda, imamo svoje adute i zadovoljni smo ždrijebom. Drago mi je što smo izvukli Zrinjski, bit će to dobra utakmica. Zrinjski je po svim parametrima najbolja momčad u BiH, a dobro poznajem taj klub s obzirom na to da sam ga prošle sezone često gledao. Bilo koja momčad u BiH protiv nas nije stopostotni favorit i sportski je nadati se - kazao je za sportsport.ba Darko Vojvodić, trener Sloge.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije