reprezentacija BiH

Perić: Došli smo po tri boda

29.08.2017.
u 15:55

Dan poslije okupljanja bh. nogometne reprezentacije na Cipru puno je posla i obveza pred stručnim stožerom. 

Pomoćni trener Dragan Perić kazao je da je dug put učinio svoje tako da u taboru razmišljaju kako igrače dovesti u optimalnu formu za utakmicu.

- Glavni je cilj da osiguramo svježinu u ovih nekoliko treninga, a da održimo igrače u optimalnoj formi koja bi trebala biti maksimalna na samoj utakmici. Igrače koji su puno igrali nastojimo odmoriti, dok ovima s manjom minutažom dajemo treninge da bi održali njihovu postojeću formu - izjavio je.

Bez obzira što se igraju dva susreta u nizu, u stručnom stožeru trenutno razmišljaju samo o Cipru.

- Mi maksimalno poštujemo, uvažavamo i cijenimo protivnika ali imamo vjeru u sebe i svoj kvalitet. Nadam se da će s ovakvim pristupom i odnosom nogometaša sve biti kako mi želimo, a to su tri boda - poručio je Perić.

Igra bh. tima će se, po riječima Perića, bazirati na tome da od početka nametnu svoj stil igre, pruže maksimalnu borbenost i probaju natrčati protivnika, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?