nogomet

Pjanić: Čuo sam stvari koje nisu istinite, a s Ronaldom možemo puno napraviti

Miralem Pjanić
27.07.2018.
u 21:53

Jedna od najaktuelnijih priča na nogometnom tržištu je ona o eventualnom transferu Miralema Pjanića iz Juventusa.

Juventus želi da zadrži Pjanića i nudi mu novi ugovor, dok velikani poput Barcelone, PSG-a, Manchester Cityja... smatraju da bi bila velika stvar dovesti ga u vlastite redove, piše SportSport.ba.

Kada je Juve doveo Cristiana Ronalda za 100 mil. eura, pojačala se priča o prodaji Pjanića, no na kraju su iz Juventusa poručili da bih. veznjak nije na prodaju, a šta o svemu kaže popularni Mire?

"Slušam puno stvari koje nisu istinite. Ja sam super, pripremam se za novu sezonu i to mi je najvažnije. Ono što sam učinio u posljednje dvije sezone za Juve bilo je sjajno i sretan sam što sam nogometaš Juventusa", rekao je Pjanić za ESPN.

Naravno, sretan je jer će, ako ne ode naravno, imati priliku da dijeli svlačionicu s velikim igračem kao što je Ronaldo.

"Sretni smo što je tu s nama. Mislim da je Juve doveo veliko pojačanje. Sretni smo i mi, a i Ronaldo što je tu, pa vjerujemo da će to biti sjajna kombinacija i da će nastaviti raditi ono što je radio u Manchesteru i Realu. Osvojio je mnogo titula, uradio je neke velike stvari i očekujem da mu karijera i dalje bude takva", zaključio je Pjanić.

On smatra da će Juve s Ronaldom biti konkurentan u borbi za Ligu pvaka i istakao je taj trofej kao veliku želju svih ljudi u Torinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije