pred utakmicu u subotu

Pjanić: Do poluvremena postići dva ili tri gola protiv Gibraltara

Miralem Pjanić
Foto: Getty
23.03.2017.
u 07:47

U Sarajevu se održava Juventus Academy BiH, a specijalni gost bio je Miralem Pjanić.

"Lijepo je vidjeti djecu koja se bave nogometom i sportom općenito, posebno jer je Juventusova akademija jedna od najjačih na svijetu i nudi djeci mogućnost da se dokažu. Treniraju uz najbolje svjetske trenere i ako se dokažu možda budu imali priliku igrati u Juventusu i Italiji. Zaista je ovo prelijepa priča", rekao je Pjanić pa se osvrnuo na utakmicu protiv Gibraltara u subotu, piše Goal.

"Favoriti smo i moramo pobijediti kod kuće. Neće biti jednostavno, pošto je riječ o utakmici u kojoj se moraju osvojiti tri boda, ali ako profesionalno i ozbiljno shvatimo ovaj meč, neće biti problema. Nadam se da ćemo do poluvremena postići dva ili tri gola i tako olakšati sebi posao. Drago mi je što je izbornik podmladio sastav. Svi igrači koji su na popisu su zaslužili poziv i igraju u odličnoj formi, te je poziv u reprezentaciju dobar i za nas, i za njih kako bi se adaptirali na nacionalni dres.", naglasio je Pjanić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?