Bravo, Miraleme!

Pjanić kupio kuću beskućniku iz Sarajeva...

pjanic
novihorizonti.ba
11.12.2016.
u 15:29

Ajet Mamuti dvaput je ranjavan u obrani Sarajeva od srbočetničkih napada 90-ih godina. Opsada glavnog grada BiH jedna je od najdužih u povijesti modernog ratovanja, trajala je 3,6 godina što je triput dulje od bitke za Staljingrad.

Ajet je kao pripadnik Armije BiH sudjelovao u najtežim bitkama obrane grada na koji je tijekom opsade dnevno padalo 329, a ukupno 50.000 tona artiljerijskih projektila, a sedam godina ostavili su ga da živi u najgorim uvjetima, bez krova nad glavom.

Nije krio suze, ispričao je svoju priču, a ona je stigla do veznjaka Juventusa i BiH reprezentacije Miralema Pjanića koji mu je kupio kuću, piše portal Novihorizonti.ba.

"Prihvatili su me samo moji suborci"

- Godine provodim bez doma, obitelji... Siroče sam, a prihvatili su me jedino moji suborci. Žena me davno napustila, radim da bih se prehranio, ali godine su tu pa je sve teže - ispričao je Mamuti, ponosan na dane kad je branio svoju zemlju.

Zahvaljujući Pjaniću barem se više ne mora brinuti za krov nad glavom, prenosi 24sata.hr.

Reprezentativac BiH uvijek se odazove humanitarnim akcijama, a kad je čuo za Ajetovu priču, odlučio je nešto napraviti. Kapa dolje, Miraleme...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?