nakon odlaska iz Juventusa

Pjanić napisao emotivnu poruku: Ono što vam se danas čini tužno, od sutra će biti sjajno sjećanje

pjanic
29.06.2020.
u 21:14

Miralem Pjanić, nogometni reprezentativac BiH i veznjak Juventusa, od sljedeće sezone nositi će dres velike Barcelone. Peterostruki prvak Europe danas je službeno potvrdio dolazak bh. igrača, a nakon svega oglasio se i bh. veznjak.

- Diši Mire, ovo stalno ponavljam u mislima, u odlučujućim trenucima igre.

I to stalno govorim sebi, dok pokušavam napisati ono što trenutno osjećam.

Došao sam prije četiri godine da pokušam sve osvojiti. Jer čak i kada ne možete, to treba uraditi uvijek kao igrač Juventusa, prenosi Faktor. 

Bile su to četiri intenzivne godine, živio sam zajedno sa sjajnim profesionalcima, ali prije svega istinskim prijateljima, s kojima sam dijelio pobjede i rekorde, ali i gorke poraze, na korak od cilja.

To su bile godine u kojima sam sazrio kao čovjek i kao otac. Ovo je grad u kojem je Edin odrastao, postajući prvi fan ovog tima, i gdje smo sa svojom obitelji izgradili najbolje uspomene iz našeg života.

Mislim da nikada neću moći reći dovoljno. Zahvaljujujem se obitelji Agnelli, zahvaljujem se svim prijateljima koji su ovaj put dijelili sa mnom. Hvala svim zaposlenicima koji su mi pomogli da se razvijam. Zahvaljujem se fanovima koji su me svakodnevno osjećali posebnim.

Jer ako postoji nešto što sam naučio, to je da nema dovoljno vremena da se zaljubim.

Na kraju je vrlo jednostavno: Ovu košulju nosite kao drugu kožu, uvijek dajte sve i, nikada nećete pogriješiti. Ali sada imamo malo vremena za izgubiti i još puno toga za pobjedu do kraja sezone.

A onda udahni Mire, jer ono što vam se danas čini tako tužno, od sutra će biti sjajno sjećanje koje ćete nositi u srcu cijeli život - napisao je Pjanić završnu poruku "FinoAllaFine".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije