Bh. veznjak objasnio

Pjanić: Otišao sam jer je Roma samo obećavala, Totti me podržao

Miralem Pjanić
14.10.2016.
u 12:43

Miralem Pjanić već je nekoliko mjeseci u Juventusu, no navijači Rome još uvijek teško mogu preboljeti njegov odlazak. Bh. veznjak je u razgovoru za La Repubblicu još jednom pokušao pojasniti zašto je napustio redove 'vučice'. 

"Došlo je vrijeme da odem. Uvijek sam slijepo vjerovao obećanjima iz kluba, obnovi ugovora. Stalno su mi govorili da grade momčad za scudetto, ali nažalost u pet godina nismo ništa osvojili. S 26 godina shvatite da vam karijera ne traje vječno i jednostavno nisam mogao čekati više", rekao je Pjanić pa nastavio:

"Juve me htio godinama. Kada sam odlazio pričao sam sa Spallettijem, De Rossijem i Tottijem. Totti mi je rekao da mu je žao, ali da me razumije. Ja ću uvijek voljeti Romu i Rim, ali mislim da je ispravna stvar bila otići. Znam jedino da nikada ne bih mogao otići u Lazio."

Pjanić puno očekuje od ove sezone u Juventusu, prenosi Goal.

"Moja karijera je stalno rasla, a sada s Juventusom želim titule. U Italiji, ali i u Europi. Dosad sam jedino protiv Palerma odigrao lošije. Želim i dalje učiti pa makar igrao samo ispred obrane kao što bi Allegri volio. Moj je cilj postati još bolji igrač."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije