Juventusov igrač

Pjanić: Prvo ću u BiH pa onda u Barcelonu

pjanic
04.07.2020.
u 06:58

Bh. veznjak Miralem Pjanić će po završetku sezone napustiti torinski Juventus i pojačati redove jednog od najvećih klubova svih vremena, katalonske Barcelone.

U razgovoru za Face.tv kaže da mu to predstavlja veliku čast. - Dug put sam prošao i došao sam na najviši stupanj u nogometu. To mi je ostvarenje sna. Bilo je puno emocija, drago mi je zbog mene, roditelja, cijele Bosne i Hercegovine. Nadam se da ću biti primjer djeci u BiH - kaže Pjanić.

Laureat 19. Večernjakova pečata u kategoriji sportaš godine ističe da ga zanima sve što se događa u rodnoj BiH i prije Barce otići će do BiH. - Zanima me sve što se događa u BiH. Kad mogu pomoći, uvijek ću biti tu. Nadam se da će se ovaj virus smiriti. Prije odlask u Barcelonu prvo ću doći u BiH, pa onda tamo. Moram naći gdje ću živjeti, pa ću vidjeti da odem koji dan - komentirao je sjajni veznjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije