SUMNJAO U UROTU

Pjanić: Sarri od prvog dana nije vjerovao igračima Juventusa

24.10.2020.
u 13:26

Bh. reprezentativac i nogometaš Barcelone Miralem Pjanić u razgovoru za Tuttosport je govorio o bivšem treneru Juventusa Mauriziju Sarriju, a možda i otkrio razlog zbog kojeg je ovaj stručnjak napustio klub.

Bianconeri su osvojili Scudetto, ali su izgubili finale Kupa Italije i Superkup Italije te su ispali od Lyona u Ligi prvaka prošle sezone. Trener Maurizio Sarri je dobio otkaz, a predsjednik Stare dame Andrea Agnelli je rekao da između trenera i ekipe nije bilo kkemije. Sada je Pjanić otkrio koliko je zapravo situacija bila loša.

"I danas sam razočaran što Sarri nije vjerovao svojim igračima, smetalo mi je to. On je pogrešno prosuđivao ljude i to je najgore od svega, jer je svaki igrač davao sve od sebe za tim i cijeli klub, a tako će i ostati. Možete se ne slagati s jednim ili dva igrača, ali to ne utječe na naše napore jer svaki igrač želi pobijediti. To su nevjerojatni profesionalci koji žele ići prema svom cilju. Međutim, ako trener to dovede u pitanje, to znači da nema kemije o kojoj je predsjednik govorio", izjavio je Pjanić.

Sarri je vjerovao kakosu se neki igrači Juventusa urotili protiv njega te da nisu davali sve od sebe.

"Nitko ne sumnja u Sarrijev kvalitet, ali postojao je problem. Na kraju svega, on je donio još jedan Scudetto, a to se nikad ne treba shvatiti olako", zaključio je Pjanić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije