privatnim zrakoplovom

Pjanić sredinom kolovoza u Barceloni, osim obitelji dovodi još dvije osobe

sportsport.ba
10.07.2020.
u 18:33

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić od naredne sezone bit će član Barcelone, s obzirom da je katalonski klub još odavno službeno objavio transfer veznjaka Juventusa. 

Pjanić je u Barcelonu stigao u zamjenu za Arthura Mela i 30-godišnji veznjak spreman je za novi veliki izazov u karijeri, a transfer u jedan od najvećih svjetskih klubova itekako je znao proslaviti. 

Trenutno je Miralem u Torinu, na pragu je novog Scudetta s Juventusom, ali čim završi prvenstvo, bit će na putu za Kataloniju. Tamošnji Sport danas otkriva kako će Pjanić sredinom kolovoza doputovati u Barcelonu i da će se tada priključiti novoj ekipi, prenosi Sportspot.ba. 

Također, piše kako će on u društvu obitelji privatnim zrakoplovom krenuti ka Španjolskoj, te će sa sobom povesti svog osobnog kuhara i fizioterapeuta, osobe koje su se brinule o njegovoj ishrani i njegovoj fizičkoj kondiciji dok je živio u Torinu.

Podsjetimo, Pjanić je prije Juventusa igrao za Romu, Lyon i Metz, ali odlazak u Barcelonu je, kako je i sam više puta rekao, ispunjenje sna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?