bh.veznjak

Pjanić sve bliži Juventusu, menadžer Ramadani radi na finaliziranju povratka

30.08.2021.
u 08:19

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (31) sve je bliže dolasku u Juventus na posudbu iz Barcelone, tvrdi dobro upućeni talijanski novinar Nicolo Schira.

Pjanićev menadžer Fali Ramadani radi na okončanju povratka svog klijenta, a Barcelona bi mu mogla platiti 50 posto plaće koja iznosi 8,5 milijuna eura godišnje.

I sam Pjanić, kako navodi Schira, nastoji se pridružiti Staroj dami iz koje je prošle godine i otišao u katalonski klub, prenosi Klix. 

 

Ostali talijanski mediji također spominju pregovore Pjanića i Juventusa, a Gazzetta dello Sport navodi kako bi se bh. veznjak čak mogao odreći dijela plaće, ali i da ima još dvije dobre ponude.

Ugledni Fabrizio Romano sinoć je objavio kako unatoč mnogim glasinama Juventus ne razmišlja o transferima Sergija Aguera, Edena Hazarda ili Pierrea Aubameyanga, odnosno da to za sada nisu Juventusove mete.

S druge strane, potvrđuje kako su Pjanić i Axel Witsel na popisu za kupovinu novog veznjaka.

Od ranije je poznato da je Juventusov trener Massimiliano Allegri imao zamisao da mu vezni red čine Pjanić i Manuel Locatelli, ali je problem predstavljala Miralemova plaća kako bi se ovaj transfer završio.

Do kraja prijelaznog roka ostalo je 30-ak sati i vidjet ćemo hoće li se prelazak Pjanića u Juventus i ostvariti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije