kakav gaf

Pogledajte kako se Šuker osramotio ispred Uefe, ne poznaje hrvatski nogomet

Šuker
04.08.2017.
u 17:15

- Hrvatska prvi put ima četiri kluba u doigravanju kvalifikacija. To je sjajna stvar za hrvatski nogomet i čestitam im svima - rekao je Šuker

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker dao je izjavu uoči današnjeg ždrijeba četvrtog pretkola Europske lige. I osramotio se.

- Hrvatska prvi put ima četiri kluba u doigravanju kvalifikacija. To je sjajna stvar za hrvatski nogomet i čestitam im svima - rekao je Šuker za stranicu Uefe.

Nažalost, izjava predsjednika HNS-a nije točna jer je Hrvatska tri predstavnika u četvrtom pretkolu imala prije samo tri godine.

Dinamo je 2014. izbacio Petrolul, a Rijeka je bila bolja od Šerifa. Do četvrtog pretkola dogurali su i Hajduk kojega je izbacio Dnipro, dok je Split ispao od Torina.

Šuker je to očito zaboravio, ali trebao bi pamtiti takve stvari, posebno jer su se dogodile za vrijeme njegova mandata na čelu HNS-a.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije